Tempat Shopping Di Kuala Lumpur Yang Menarik? Ini 10 Lokasi Best Selalu Promosi! Wah Murahnya.

 Tapi tempat shopping mana di Kuala Lumpur yang paling best Tempat Shopping Di Kuala Lumpur Yang Menarik? Ini 10 Lokasi Best Selalu Promosi! Wah Murahnya.


"Kl ada banyak kompleks beli belah. Tapi tempat shopping mana di Kuala Lumpur yang paling best?"
Pergi ke kota metropolitan kuala lumpur, tak kiralah untuk bercuti atau shopping untuk hari raya, mesti nak cari tempat paling berbaloi.

Harga biarlah padan dengan kualiti. Dekat pula dengan tempat makan sedap.


Barulah kita rasa berbaloi dengan duit yang dah di belanjakan.


Tambahan lagi waktu demam isu perayaan, promosi besar bemasukan boleh buat kita kelabu mata.


Sedangkan harganya tak lah murah mana.


Di bawah ini, Ibu sediakan tempat menarik dan unik di kuala lumpur untuk shopping pada waktu siang & malam. melalui atau bersama ini harga terbaik & setimpal kualitinya.


Selamat berbelanja. Jadilah pengguna bijak.







Tempat Shopping di Kuala Lumpur untuk demam isu perayaan & beli borong untuk berniaga? Promosi setiap masa!

Setiap tempat membeli belah yang Ibu Daftarkan dibawah sudah di susun bagus cantik di dalam kotak navigasi untuk setiap tempat. 

Lebih simpel untuk di baca. Semoga bermanfaa



KLIK kotak di kiri (Nama Tempat, Alamat dan Review) untuk maklumat tambahan.

Nama Tempat Shopping & Waktu terbaik untuk beli belah.

_________________
Alamat untuk tumpuan anda.

_________________
Review pengunjung lepas.
_________________

Kita mulakan dengan tempat shopping menarik dan unik pertama.



Tempat Shopping Di Kuala Lumpur! Pusat membeli belah yang best!

Dari barangan berjenama di butik terkemuka, gajet telefon pandai & juga cenderamata untuk kenang kenangan.

Semua kita boleh dapati di shopping complex ini.




 Tapi tempat shopping mana di Kuala Lumpur yang paling best Tempat Shopping Di Kuala Lumpur Yang Menarik? Ini 10 Lokasi Best Selalu Promosi! Wah Murahnya.
Tempat legend untuk shopping di KL. Sumber: Scratchmypack.com


10. Pasar Seni / Central Market

Jika berkunjung ke KL, memang tak sah kalau tak singgah ke pasar seni.

Ia yakni sebuah bangunan usang berwajah gres yang mengetengahkan unsur kesenian masyarakat di Malaysia.


Pasar Budaya atau Pasar Seni ialah sebuah tempat menarik dan unik di sekitar bandar raya Kuala Lumpur. Lokasinya terletak berhampiran Sungai Klang, iaitu berdekatan dengan bangunan Dayabumi. 


Pelbagai barangan kraftangan dengan hasil pertukangan yang bernilai tinggi ada di jual disini.


Khas untuk pelancong dan juga pengunjung dalam dan luar negara. Boleh pilih ikut bajet masing masing. 


_________________
Alamat Pasar Seni untuk tumpuan anda.


Alamat: Jalan Hang Kasturi, City Centre, 50050 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Waktu perniagaan central market: Di buka setiap hari dari jam 10 pagi hingga 9.30 malam.


Telefon: 1-300-22-8688

_________________
Review pengunjung Pasar Seni Kuala Lumpur.

Review terkumpul dari 9,226 pengunjung pasar seni kuala lumpur mempersembahkan mata 4.2 dari 5.0 bintang yang di kongsi di Google.


Selain kraftangan ibarat ukiran, pakaian, alat muzik, terdapat pelbagai barangan antik, lukisan yg menarik dan unik.


Dan juga persembahan kebudayaan ibarat dikir barat & tarian tradisional.


Banyak barang menarik dan unik boleh dibeli sebagai kenang kenangan di kemudian hari. Cantik bagus belaka dan sesuai dengan harga nya.



Kita juga boleh menikmati di cafe yang menyajikan masakan tradisi dari pelbagai etnik di Malaysia.


Dari utara, pantai timur & nun di selatan Johor, tiruana ada!

Suasana kedai membersihkan, jadi tak payah risau sakit perut alasannya yakni keracunan makanan.

Kedudukan pasar seni yang strategik dengan pelbagai kegampangan terutama sekali pengangkutan awam. 


Stesen LRT, MRT dan stesen bas tiruana dalam 1 lokasi yang sangat hampir. Memang tak ada alasan untuk singgah ke mari.


_________________



 Tapi tempat shopping mana di Kuala Lumpur yang paling best Tempat Shopping Di Kuala Lumpur Yang Menarik? Ini 10 Lokasi Best Selalu Promosi! Wah Murahnya.
Sumber: ebookers.com

9. SOGO Shopping Complex.

Masih ingat lagi bila Ibu kata promosi setiap masa sepanjang tahun? INI salah satu tempatnya.

Walaupun dah usang shopping mall ini berdiri, bersaing pula dengan peniaga di Jalan TAR, tapi hingga kini masih bertahan megah.


Pelanggan tetap ramai.


Sogo yakni salah satu tempat membeli belah menarik dan unik di Kuala Lumpur. Jika kita dah penat ronda ronda di kedai yang banyak di jalan TAR dan tak nak bergerah lagi dan nyaman ibarat di Cameron Highland, boleh pergi ke SOGO.


Di sani ada tiruana barang yang dibutuhkan ibarat baju bayi ,baju orang dewasa, baju ibu mengandung yang dah nak bersalin, kasut, alat mekap dan masakan boleh di nikmati pada harga patut.


Tapi, masih kena cendekia pandai survey harga juga. Kadang kadang kempen pemamasukan dengan diskaun harga runtuh ni boleh buat kita rambang mata.


Salah satu keistimewaan beli belah disini ialah kita boleh lihat pertunjukan busking di tempat dataran pasaraya SOGO.


Orang muda memang banyak habiskan masa di sini. 

_________________
Alamat SOGO untuk tumpuan anda.


Alamat: 190, Jalan Tuanku Abdul Rahman, City Centre, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu perniagaan sentra membeli belah SOGO: Di buka setaip hari dari jam 10 pagi hingga 9.30 malam. Jumaat dan sabtu tutup lewat sikit jam 9.30 malam.


Telefon: 1-300-88-7646

_________________
Review pengunjung sentra membeli belah SOGO.

Seramai 7,651 pengunjung yang membeli belah di Sogo sudah meninggalkan ulasan di Google. Memdiberikan mata purata 4.2 dari 5.0 bintang.


Seperti yang Ibu maklumkan tadi, memang promosi di adakan sepanjang tahun. Tapi bukan tiruana produk murah pun.


Banyak promosi dan barangan lelaki / perempuan juga diasingkan mengikut tingkat. Ada juga buat promosi kelengkapan bersalin untuk ibu dan bayi.


Wajib survey harga di kedai lain dan bandingkan dengan harga. Kalau rasa ok, kualiti pun ok dan semestinya produk asli. Baru beli. 


Kalau jalan jalan dengan keluarga, terutama kalau bawa baby, kan bagus kalau ada kegampangan tukar lampin dan buat susu di sini.

Selepas puas belanjakan duit bolehlah keluar di perkarangan sogo untuk melihat persembahan busking dari grup band tempatan. Setiap hari ada di sana.


Ahli yang buat kad SOGO boleh nikmati promosi tertentu.


Nak hadir ke sini selain naik kereta sendiri dan mengharungi jalan yang sesak, boleh juga naik pengangkutan awam. 


Ambil tren LRT dan turun di stesen Bandaraya. Jika menaiki kenderaan sendiri, terdapat tempat letak kereta di basement.Tapi Ibu nak ingatkan ya, mahal letak kereta di sini.


Nak makan pun senang, ada food court yang menyajikan masakan sedap ibarat asam pedas melaka di tingkat atas. Cuma pastikan kedai tu ada sijil halal JAKIM.


Atau jalan kaki sikit ke pertama Complex atau bangunan Mara untuk menjamu selera.


Pengalaman Ibu sendiri, staf dalam sentra beli belah ni kadang kadang lebih sudu dari kuah. Sombong dan pandang pelanggan dari luaran saja.


Kalau kita balik dari pejabat pakai baju bagus gres nak layan dengan baik. Kalau pakai baju biasa layan pun macam hirau tak acuh.



Bukan tiruana macam ni. Lumrah pergi butik berjenama.
_________________



 Tapi tempat shopping mana di Kuala Lumpur yang paling best Tempat Shopping Di Kuala Lumpur Yang Menarik? Ini 10 Lokasi Best Selalu Promosi! Wah Murahnya.
Sumber: Thaigoodview.com


8. Suria KLCC. Membeli belah di menara berkembar tertinggi di dunia!

Pusat membeli belah yang berada di tengah tengah bangunan paling ikonik dalam Malaysia.

Suria KLCC berada di menara berkembar petronas yang pernah menjadi bangunan tertinggi di dunia satu masa lampau.


Antara sentra beli belah paling terkemuka di Malaysia disebabkan lokasinya yang sangat strategik. Terdapat lebih 300 kedai barangan berjenama termasuk farmasi di buka di sini. (senanglah nak beli skincare berjenama untuk jerawat di sini)


Sentiasa sibuk dengan orang tempatan (yang rata rata tinggal di Selangor), pelancong abnormal dan pekerja abnormal setiap hari & terutama sekali pada hujung minggu. 


Lagipun, banyak pejabat korporat dan syarikat multinasional di KLCC, setiap hari waktu lunch saja berpusu pusu perempuan membeli belah tak kira masa.


Tak perlu tunggu hujung bulan pun. Hehe.



_________________
Alamat SURIA KLCC untuk tumpuan anda.

Alamat: 241, Kuala Lumpur City Centre, City Centre, 50088 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


Waktu perniagaan: Buka ⋅ Akan ditutup pada 10:00 PTG



Telefon: 03-2382 2828

_________________
Review pengunjung SURIA KLCC.

Pusat membeli belah yang di bukan pada Mei 1998 ini memang popular sebagai syurga membeli belah. Seramai 25,335 review dari pengunjung sudah ditinggalkan di Google.


melalui atau bersama ini mata purata sebanyak 4.5 dari 5.0 bintang berjaya di kumpulkan. 


Kedudukannya yang strategik, naik saja Putra LRT dan turun di stesen KLCC.


Kenapa ramai orang suka pergi KLCC? Ada banyak sebab, pertama lengkap untuk shopping dengan segala kedai dan butik berjenama.


Kedua, boleh melawat menara KLCC dan naik jambatan tergantung tertinggi di dunia.


Selepas itu KLCC ada banyak tarikan untuk pelancong, ada Aquaria untuk melihat hidupan maritim dalam akuarium gergasi.


Boleh juga melawat Petrosains untuk festival sains interaktif dan berskala besar. Dan juga banyak lagi.


Tangkap gambar menara ini di waktu malam memang bagus berlampu. Teringat kenangan berjalan di Melaka waktu malam yang juga penuh cahaya.

Ibu tiap tiap hari naik stesen ini untuk ke tempat kerja. Naik LRT senang. Tapi kalau nak bawa kereta dan parking di dalam KLCC, ada parking khas untuk perempuan saja. Terbaik.


Cuma tiket tempat letak kereta mahal ya ampun.


Di luar bangunan ini ada taman rekreasi yang penuh tumbuhan hijau ibarat di Shah Alam. Ada persembahan air pancut berwarna warni yang cukup bagus di malam hari.



Nak dongeng tak habis. 
_________________


 Tapi tempat shopping mana di Kuala Lumpur yang paling best Tempat Shopping Di Kuala Lumpur Yang Menarik? Ini 10 Lokasi Best Selalu Promosi! Wah Murahnya.


7. Plaza Low Yat

Teringin nak beli handphone baru? Atau saja nak survey harga komputer dan embel-embel yang lain?

Tak ada tempat lebih lengkap untuk tiruana itu daripada Plaza Low Yat.


Ini yakni sentra membeli-belah khusus untuk produk elektronik dan IT di Kuala Lumpur. 


Tempat ini sudah dibuka dari tahun 1999 dan terletak berhadapan dengan sentra membeli belah Time Square.


Pada tahun 2009, Low Yat sudah di perakui oleh Buku Rekod Malaysia sebagai "Pusat Gaya Hidup IT Terbesar Malaysia" 


_________________
Alamat Plaza Low Yat untuk tumpuan anda.

Alamat: 7, Jalan Bintang, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


Waktu perniagaan Plaza Low Yat: Di buka setiap hari dari jam 10 pagi hingga 10 malam.



Telefon: 03-2148 3651

_________________
Review pengunjung lepas.

Review daripada 11,905 orang peminat gajet dan komputer sudah mempersembahkan mata 4.2 dari 5.0 bintang di Google.


Ibu masukankan hadir survey doloe harga dan bukan buat pembelian terburu buru. Jurujual di sini dah terlatih untuk "psiko" kita dengan ajuan yang kononnya berbaloi.


Ambil masa dan buat perbandingan harga. Pastikan barang yang kita beli asli. Dan baca review wacana kedai tersebut sebelum buat pembelian.


Elakkan beli dari kedai yang dikendalikan masyarakat abnormal untuk elakkan penipuan.


Masih ingat lagi kan beberapa tahun lepas kekacauan terjadi di plaza low yat yang mencetuskan suasana tegang antara kaum.



Hanya kerana urusniaga yang tidak telus. 
_________________


 Tapi tempat shopping mana di Kuala Lumpur yang paling best Tempat Shopping Di Kuala Lumpur Yang Menarik? Ini 10 Lokasi Best Selalu Promosi! Wah Murahnya.
Sumber: Facebook.com


6. Pavilion Kuala Lumpur

Mahu beli belah di butik berjenama yang "high class" di KL? Datanglah ke Pavilion.

Ini yakni sentra membeli-belah yang sangat glamor dan ekslusif. 


Segala galanya dalam kelas tersendiri di sini. Daripada tempat letak kereta, tandas, lobby dan lain lain termasuklah pilihan restoran dan makanan. Lepas penat shopping, lepak kejap minum kopi susu gerah.


Semuanya lengkap. Mana taknya, sentra membeli belah yang di buka pada tahun 2007 ini memiliki keluasan lantai 31 ekar & terdapat 532 kedai di dalamnya. 
Harga memang mahal. Naik jerawat di muka alasannya yakni berkerut.

Berjalan seharian di sini di setiap tingkat saja dah memperabukan banyak lemak.



_________________
Alamat Pavillion Kuala Lumpur untuk tumpuan anda.

Alamat: 168, Bukit Bintang Street, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


Waktu perniagaan Pavillion Kuala Lumpur: DI buka setiap hari daripada jam 10 pagi hingga 10 malam.


Telefon: 03-2118 8833


_________________
Review pengunjung lepas.


Review terkumpul setakat ini mempersembahkan mata terkumpul 4.5 dari 5.0 bintang berdasarkan 18,917 ulasan di Google.

_________________


 Tapi tempat shopping mana di Kuala Lumpur yang paling best Tempat Shopping Di Kuala Lumpur Yang Menarik? Ini 10 Lokasi Best Selalu Promosi! Wah Murahnya.
Sumber: Facebook.com


5. NU Sentral

Malas nak memandu ke tempat shopping? Naik saja pengankutan awam ibarat bas, komuter,lrt dan MRT.

Semuanya akan menghala ke KL Sentral. Lokasi dimana Shopping complex NU Sentral terletak.


Lengkap dengan segala kegampangan dan hiburan. Dari wayang, butik dan restoran makan terkemuka.


_________________
Alamat NU Sentral untuk tumpuan anda.

Alamat: 201, Jalan Tun Sambanthan, Brickfields, 50470 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


Waktu perniagaan NU Sentral: Di buka setiap hari dari jam 10 pagi hingga 10 malam.


Telefon: 03-2859 7177

_________________
Review pengunjung lepas.


4.4 dari 5.0 bintang daripada 13,246 ulasan pelawat Nu Sentral di Google.

_________________


 Tapi tempat shopping mana di Kuala Lumpur yang paling best Tempat Shopping Di Kuala Lumpur Yang Menarik? Ini 10 Lokasi Best Selalu Promosi! Wah Murahnya.


4. Mid Valley Megamall

Ini yakni antara sentra membeli-belah terbaik di negara ini. Menjadi tumpuan ramai masyarakat kota Kuala Lumpur untuk membeli belah dan bersiar siar di hujung minggu.

Lagipun ada bas percuma di sediakan untuk ke sini, dan stesen komuter khas mid valley di laluan Seremban.


Ibu lebih suka naik komuter kerana problem tempat letak kereta terutama sekali di hujung minggu.


Kita  boleh mencari hampir apa-apa di sini, dari pakaian ke makanan bermanfaa kepada apa sahaja yang anda boleh fikirkan! 


Malah ada sentra festival di tingkat atas yang kerap menjadi tuan rumah pelbagai fungsi. contohnya karnival kerjaya, baby fair dan lain lain.


_________________
Alamat Mid Valley Megamall untuk tumpuan anda.

Alamat: Mid Valley Megamall, 1, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 58000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur



Waktu perniagaan Mid Valley Megamall: Di buka setiap hari dari jam 10 pagi hingga 10 malam.

_________________
Review pengunjung Mid Valley Megamall.

Review pengunjung yang memli belah di Midvalley megamall sudah mempersembahkan mata 4.4 dari 5.0 bintang di Google berdasarkan 13,933 ulasan di Google.


Antara kompleks membeli belah terbesar di negara ini & juga di Asia tenggara. Sebab saiznya yang terlalu besar, hingga kini tiap kali ke mari Ibu akan sesat.



Tempat letak kereta agak murah, RM2 sahaja. 
_________________


Tempat borong di Kuala Lumpur? Beli belah dalam kuantiti banyak untuk simpan stok berniaga

Ada dari kita yang memiliki hebat keluarga ramai, jadi selalu beli baju dan pakaian dalam kuantiti besar.

Alang alang baik ambil di kedai borong. Atau mungkin juga kita gres nak berniaga.

Di bawah ini Ibu Daftarkan kedai di KL yang mempersembahkan harga borong untuk para peniaga. (Tak perlu borong di sempadan Kedah & Kelantan pun)


 Tapi tempat shopping mana di Kuala Lumpur yang paling best Tempat Shopping Di Kuala Lumpur Yang Menarik? Ini 10 Lokasi Best Selalu Promosi! Wah Murahnya.



3. Plaza GM KL

Ini antara destinasi wajib untuk peniaga mendapat stok berniaga. Ada banyak kedai di sini memperlihatkan harga borong barangan yang diimport dari negara China dan boleh menawar harga.

Kalau cendekia menawar, insyaallah boleh sanggup ajuan borong yang menakjubkan.

Pusat borong setinggi 6 tingkat ini memperlihatkan pelbagai barangan ibarat jam tangan, minyak wangi, solek, pakaian, mika karaoke, fon kepala, mainan kanak-kanak, gel rambut, beg tangan, troli bagasi

Dan banyak lagi.
_________________
Alamat untuk tumpuan anda.

Alamat: Lorong Haji Taib 5, Chow Kit, 50350 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu perniagaan: Dibuka setiap hari kecuali Ahad. Waktu operasi dari 10.30 pagi hingga 6.30 petang.


Telefon: 03-4044 8502

_________________
Review pengunjung lepas.

Review wacana Pusat memborong Plaza GM KL di internet yakni ibarat diberikut
3.9 dari 5.0 bintang berdasarkan 934 ulasan di Google.

4.3 dari 5.0 bintang dari 83 undian di Facebook.

5.7 dari 10 berdasarkan 147 undian di Foursquare.

Respon dari pelanggan yang membeli belah di plaza GM menyampaikan problem tempat letak kereta menjadi problem utama.

Terutama sekali pada waktu cuti (hari sabtu).


Kita boleh mencuba tempat letak kereta yang bertingkat di pintu masuk dengan terusan dari Jalan Raja Laut.

_________________

 Tapi tempat shopping mana di Kuala Lumpur yang paling best Tempat Shopping Di Kuala Lumpur Yang Menarik? Ini 10 Lokasi Best Selalu Promosi! Wah Murahnya.
Sumber: Rozblog.net


2. KWC Kenanga Wholesale City

Satu lagi tempat shopping di KL untuk barang borong. Tempat yang baik untuk berbelanja kerana harga yakni sangat murah dan pelbagai fesyen boleh kita pilih.

Kalau nak cari kain untuk jahut baju baru, Kenangan wholesale memang syurga kain. 

Banyak jenis pilihan fabrik pada harga berbeza. 

Kalau sudah penat shopping, boleh makan terus di sini. Shopping mall ini memiliki foodcourt.

Nak lebih murah ada caranya. Sama ada kita dapatkan harga yang lebih murah apabila anda membeli banyak barangan.

Dan satu lagi, bina kekerabatan dengan beberapa kedai secara berterusan. Bila mereka dah kenal kita alasannya yakni selalu beli disana mesti sanggup harga lain.

_________________
Alamat untuk tumpuan anda.

Alamat: 2, Jalan Gelugor, Pudu, 55200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu perniagaan Kenangan Wholesale: Di buka setiap hari dari 10 pagi hingga 7 malam.

Telefon: 03-9224 1998

_________________
Review pengunjung lepas.

Pelanggan lepas sudah mempersembahkan 4.0 dari 5.0 bintang dari 2,881 ulasan yang di tinggalkan di Google.

Bagi peniaga dan peminat fesyen baru, boleh dapatkan tiruana fesyen pakaian melayu, aksesoris dan banyak beg moden sebelum hingga di luar sana. 

Boleh tinjau harga dari tiruana kedai pembekal di sentra membeli-belah setinggi 10 tingkat ini.

Tempat yang bagus untuk berbelanja semasa demam isu perayaan tetapi ia ditutup pada pertama pukul 8 malam jadi hadir pertama. 

Kualiti pakaian memuaskan, tapi kita wajib perhatikan juga untuk elakkan sanggup stok yang tak elok. 

Walaupun Kenanga yakni sentra perbelanjaan borong, kebanyakan kedai juga menjual barangan pada harga runcit. 

Sesetengah kedai-kedai itu spesialuntuk menjual harga borong dari hari Isnin hingga Jumaat. Logiklah kan, orang meniaga saja yang boleh shopping waktu hari bekerja.

Ada beberapa kedai yang sama menjual di tingkat berbeza, jadi memang sanggup harga dan stok barangan yang sama. 

Para peniaga tidak di kumpulkan berdasarkan barang peniagaan yang di jual, jadi agak penat nak berjalan menentukan terutama kalau kali pertama ke mari.


_________________

 Tapi tempat shopping mana di Kuala Lumpur yang paling best Tempat Shopping Di Kuala Lumpur Yang Menarik? Ini 10 Lokasi Best Selalu Promosi! Wah Murahnya.



1. Jalan Masjid India & Jalan TAR.

Bosan shopping di sentra membeli belah? Datanglah ke mari. Ada banyak kedai-kedai di sepanjang tempat perniagaan di jalan masjid india.

Kita sanggup mencari banyak barangan disini sama ada pada harga runcit & juga borong. Boleh tawar menawar.

Dan banyak gerai dan kedai menjual makanan sedap di sini.

Selain itu, tempat ini juga terdapat Masjid usang yang aktif. Kawasan tumpuan pelancong dan juga mereka dari keturunan india.

_________________
Alamat untuk tumpuan anda.

Alamat: Jalan Masjid India, Pusat Bandar, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


Telefon: 03-2692 1009

_________________
Review pengunjung lepas.

4.3 dari 5.0 bintang dari 374 ulasan di Google.

Dah usang tempat ini menjadi tumpuan masyarakat kota KL untuk membeli belah terutama sekali sewaktu demam isu perayaan.

Boleh asah skil menawar dan kena banyak bersabar jugalah. Ada pelayan yang sombong. Yang baik dan ramah pun ada.


Duit kita punya kan. Tak nak beli kita pilih saja tempat lain.
_________________


Sebenarnya ada banyak lagi tempat shopping menari di Kuala Lumpur. Insyaallah Ibu akan tambah lagi di kemudian hari.

Posting Komentar

0 Komentar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad