Jambatan Ke 3 Klang Dah Siap Di Bina. Ibu Suka

Jambatan Ke 3 Klang Telah Siap Di Bina


Assalamualaikum Wrmbth, Alhamdulillah. Dalam masa tak hingga setahun pelatihan dah siap jambatan ni

.
 Dalam masa tak hingga setahun pelatihan dah siap jambatan ni Jambatan Ke 3 Klang Dah Siap Di Bina. Ibu suka

Kalau doloe ibu nak pergi kerja kena seberang jambatan di tengah bandar klang yang sedia sesak tu
.
Sekarang dah boleh jimat masa 20 minit
.
Wah wah
.
20 minit tu
.
Senang hidup ibu macam ni
.
Ibu rasa orang luar Klang tak tahu kot kat mana jambatan ke 3 ni kan?
.

Lokasi Jambatan ke 3 Menyeberangi Sungai Klang

.
Ibu bukan orang Klang pun
.
Takdir Allah swt, sanggup kahwin anak selangor
.
Duduk kat sini pun dah 7 tahun
.
Jambatan ni menghubungkan sungai udang / sungai bertih di seberang sungai dengan kampung watu 3 & kampung tanjung sypertama
.
Kalau nak pergi bandar bukit tinggi memang bahagia lah
.
Kalau doloe nak beli Shaklee klang kena pergi kemudian jalan jauh. Sekarang dah bersahabat je. Senang kerja. Tak payah nak pergi jauh jauh untuk cod vitamin kan
.

Google Map Jambatan ketiga Klang

.
Kalau tuan & puan nak kemudian jambatan ni boleh cari di google map
.
Ibu dah cek, google street view belum update lagi pasal ni
.
Masih permandangan lama
.



.
Tak tahulah kalau google nak update
.
Peta di atas ni masih belum update masa ibu tulis ni
.
Sepatutnya jambatan niakan merentangi tempat ni
.
 Dalam masa tak hingga setahun pelatihan dah siap jambatan ni Jambatan Ke 3 Klang Dah Siap Di Bina. Ibu suka
Jambatan semasa masih belum siap. Sekarang dah siap. Dah boleh kemudian pun

 Dalam masa tak hingga setahun pelatihan dah siap jambatan ni Jambatan Ke 3 Klang Dah Siap Di Bina. Ibu suka

Sekarang ni gres 2 ahad di buka sepenuhnya
.
Jadi trafik masih tak banyak lagi
.
Jalan pun lapang
.
Cuma yang tak sedapnya
.
Sebab jalan ni kosong lagi.
.
Ibu perasan ada kanak kanak bawa basikal nyamuk tu.
.
Basikal yang di Johor hari tu, simpulan hayat hingga 5 orang atau lebih alasannya ialah di rempuh tengah malam
.
Hmm
.
Mak ayah kena pantau anak anak ada di mana
.
Jalan ni bukan tempat bersuka ria
.
Walaupun namanya jalan raya
.
Bukan tempat berhari raya tau
.
Alhamdulillah, kini ni lebih bahagia orang zon selatan klang nak seberang zon utara dengan jambatan gres ni
.

Posting Komentar

0 Komentar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad