Susu Kambing Lazz! Review Harga & Manfaatnya Untuk Seisi Keluarga.

Biar betul susu kambing tak busuk hamis? Serius weh! Tak percaya, cuba try Lazz!

Tak kira baik macam manapun khasiat susu kambing Susu Kambing Lazz! Review harga & Manfaatnya untuk seisi keluarga.
Tak kira baik macam manapun khasiat susu kambing, bila baunya tak sangat bahagia.

Rasa rasa ramai ke orang yang minum?

Mujurlah kini ni ada susu kambing organik di pamasukan yang tak berbau. Rasanya pun sedap memikat. Sekali rasa teringat ingat.

Jenama susu kambing yang di maksudkan yakni Lazz.

Mari kita mengenali jenama yang sedang meningkat naik ini.


Susu Kambing Lazz, Memang Kelazz.. Mbekk!

Susu ini di pasarkan oleh Lazz Ain Marketing yang menghasilkan produk tenusu  susu kambing orisinil yang di import dari Holland. 

Holland memang populer dengan teknologi perladangan dan tenusunya. Siapa yang tak kenal jenama susu Dutch Lady kan? Syarikat Holland lah tu.
Bacaan menarik dan unik: Susu Dutch Lady jenama yang diyakini, Ini sebabnya dia menjadi pilihan ramai keluarga di seluruh dunia!
Balik kepada topik asal, syarikat yang mengeluarkan Lazz sudah ditubuhkan pada tahun 2015 dan diberibu pejabat di Seremban. 


Keistimewaan Susu Kambing tepung Jenama Lazz?

Susu kambing keluaran syarikat ini yakni 100% organik. Ini bermakna kuliner kambing kambing susu dari Holland ini di jaga sebaiknya dari sumber tiruanlajadi.

Susu Lazz terdiri daripada 4 perisa yang lazt, iaitu:

  1. Perisa orisinil susu kambing
  2. Perisa susu kambing orisinil berserta kurma
  3. Perisa susu kambing kopi berserta kurma
  4. Perisa susu kambing coklat berserta kurma


Kambing susu Holland ini bukan dari jenis GMO (Genetically modified organics) dan Alhamdulillah setakat ini susu Lazz menerima sambutan di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.

Selain itu, Susu ini di sasarkan khas untuk beberapa golongan.

Siap ada set khas untuk setiap kumpulan lagitew.

misalnya.


1. Set Sejoli (Susu kambing Lazz untuk suami isteri)


  • Lazzcafe untuk suami (Kopi Pracampuran Susu Kambing Kurma)
  • Lazz Kurma untuk isteri (Susu Kambing Kurma Pracampuran)



2. Set Mak Buyung (Susu kambing Lazz untuk ibu mengandung)


  • Lazzchoco (Susu Kambing Kurma Perisa Coklat) -500g
  • LazzKurma (Susu Kambing Kurma ) -500g


Set ini sesuai di minum oleh isteri yang berbadan dua. Dan mengalami tanda tanda diberikut.

  • Tidak boleh telan susu semasa hamil, tetapi mahu yang terbaik untuk kandungan.
  • Mahu mengurangkan risiko bayi lahir terkena kuning selepas lahir nanti.
  • Komited dalam mengamalkan diet sihat dan organik semasa hamil.
  • Mencari pemakanan yang memdiberi Manfaat buat ibu dan juga bayi di dalam kandungan.



3. Set Kombo Susu Meriah (Khusus untuk perempuan menyusu badan)


  • Lazzcafe
  • Lazz Kurma
  • Lazzchoco 


Pengambilan susu yang mencukupi semasa menyusu akan membekalkan kalsium dan juga zat besi yang di perlukan tubuh dalam penghasilan susu ibu yang banyak.


4. Set Pakej Jimat - Stok anak sebulan.


Dalam set ini, anda akan memperolehi 6 kotak Lazz susu kambing pada harga RM228 untuk semenanjung Malaysia. Dan RM246 untuk Malaysia Timur.


Akhir kata.

Susu kambing jenama Lazz ni cantik tau, tak perlu susah susah nak cari di kedai. Kita boleh pesan saja online.

Dan mereka akan hantar terus ke alamat. Senangkan.

Tapi, bila anda masih rasa ragu tentang jenama susu kambing yang ingin di pilih. Jangan risau. Baca saja artikel di bawah ni.
Bacaan menarik dan unik: Susu Kambing untuk bayi, Ini pilihan jenama susu kambing terbaik di Malaysia!

Posting Komentar

0 Komentar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.