5 Susu Dutch Lady Untuk Seisi Keluarga! Mana Yang Paling Bagus?

Banyaknya pilihan susu Dutch Lady! Pening kepala nak pilih.
susu dutch lady review harga dan Manfaat 5 Susu Dutch Lady untuk seisi keluarga! Mana yang paling bagus?


Kalau kita perhatikan di pasaraya, ada banyak susu jenama Dutch Lady. Tapi, mana satu yang patut kita beli.

Harga tak sama. Ada yang murah, ada yang mahal.

Ada gambar bayi.

Ada pula gambar orang mengandung.

Jangan risau, hari ini Ibu akan kongsikan jenis jenis susu jenama Dutch Lady dan siapa yang patut menggunakannya.

Kita mulakan dengan soalan paling popular.

Apakah ia?


Susu Dutch Lady di pamasukan Malaysia! Mana satu yang terbaik untuk anda?

Di bawah ini ibu Daftarkan pilihan produk yang ada. Semoga bermanfaa.

1. Susu Dutch Baby. 

Anak anak memerlukan banyak khasiat untuk memastikan mereka membesar dengan sempurna.


susu dutch lady review harga dan Manfaat 5 Susu Dutch Lady untuk seisi keluarga! Mana yang paling bagus?


Kita sebagai ibu bapa mesti berasa risau kalau mereka kurang selera makan terutama sekali semasa mereka berusia 1 tahun ke atas.

Jadi, penting untuk kita diberikan susu yang berkualiti dan pada masa yang sama mesra poket. 

Susu Dutch Baby ialah produk bisa milik.

Harganya berpatutan dan anak anak kita suka dengan pilihan perasanya. Lagipun, susu Dutch Baby memiliki pilihan istimewa bergantung pada usia anak.

Bacaan menarik dan unik: Susu Dutch Baby! Mana satu yang paling manis untuk anak kita?



2. Susu Frisomum Gold. Produk premium untuk ibu mengandung & menyusu.

Bila kita dah berbadan dua, sangat penting untuk kita menjaga pemakanan.

Kalau doloe kita makan untuk diri sendiri. Sekarang ni, tambah seorang lagi perlu di jaga.


susu dutch lady review harga dan Manfaat 5 Susu Dutch Lady untuk seisi keluarga! Mana yang paling bagus?


Ibu mengandung memerlukan nutrien suplemen untuk si manja. Frisomum Gold memakai formula DualCare+ yang mengandungi nutrien penting untuk memmenolong perubahan fisiologikal dikala hamil, dengan asas yang baik untuk pembemasukan si manja. 


Formula Frisomum Gold gres dengan Glycemic Index (GI) rendah boleh memmenolong ibu mengandung untuk mengekalkan berat tubuh yang sihat sepanjang kehamilan. 
Bacaan menarik dan unik: Frisomum Gold! Susu formula untuk ibu mengandung dan menyusu.


3. Susu Friso Gold. Produk premium untuk bayi dan kanak kanak.

Tahun-tahun pertama kehidupan si manja yakni tempoh yang penting dalam mempersiapkan si manja untuk kehidupan yang akan hadir. 


susu dutch lady review harga dan Manfaat 5 Susu Dutch Lady untuk seisi keluarga! Mana yang paling bagus?


Susu Friso Gold sudah ditambah baik dengan teknologi LocNutri dirumuskan untuk memenuhi keperluan nutrisi si manja kita. 


Berikan si manja nutrisi yang diharapkan dengan Friso Gold 3 untuk penghadaman yang baik semoga si manja berpengaruh dari dalam. Friso Gold 3 diimport 100% dari Belanda dan tidak mengandungi sukrosa.


Ada 2 jenis susu friso gold. Step 3 dan step 4.


Bacaan menarik dan unik: Susu Friso Gold! Susu formula untuk kanak kanak membesar!



4. Dutch Lady Coklat. Minuman susu perisa coklat.

Suka minuman dengan rasa coklat yang hebat? Selalu kalau kita beli di luar, segelas pun paling murah dah RM2.


susu dutch lady review harga dan Manfaat 5 Susu Dutch Lady untuk seisi keluarga! Mana yang paling bagus?


Lebih baik kita sediakan sendiri. Minuman Dutch Lady Chocolate Drink EzyMix yakni cara yang bahagia dan menyelerakan untuk memulakan hari kita. 

Teknik penyediaan pun sangat gampang. Tambah saja air gerah atau sejuk dan siap untuk di nikmati.

Rasa coklatnya terasa dan sedap tidak terperi. Hehe. Sesuai diminum seisi keluarga pada bila-bila masa  sepanjang hari.

Minuman susu bercoklat ini kaya dengan khasiat menyerupai kandungan omega 3 dan 6, magnesium dan vitamin B complex. 

Bacaan menarik dan unik: Dutch Lady Coklat! Ini cara yang betul untuk menyediakan minuman bercoklat yang sedap pekat lagi memikat!



5. Susu Dutch Lady kotak. Purefarm.

Kadang kadang, kita kesuntukan masa untuk buat sendiri susu di rumah. Tak ada masalah, ada pilihan susu kotak Dutch Lady.


susu dutch lady review harga dan Manfaat 5 Susu Dutch Lady untuk seisi keluarga! Mana yang paling bagus?


Atas kotak tu ada tulis Dutch Lady Purefarm.

Kelebihan susu kotak ialah, ia praktis di bawa ke mana mana. Tahan usang berbanding susu bancuh sendiri.

Susu kotak juga praktis di dapati di peti ais kedai dan pasaraya.

Bacaan menarik dan unik: Susu Dutch Lady Kotak, Ini pilihan perisa paling popular di Malaysia!


Akhir kata.

Sebenarnya ada banyak lagi produk yang di keluarkan oleh Dutch Lady. Atas kesuntukan masa, Ibu tak sempat masukkan tiruana.

Insyaallah di lain masa Daftar ini akan di kemas kini.

Yang penting, minumlah susu apa pun. Asalkan kita amalkan pemakanan sihat dan seimbang untuk sihat.

Jumpa lagi ya.

Posting Komentar

0 Komentar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.